Jump 4 Joy

Datum när inlägget ska flyttas till tidigare evenemang

2023-09-09

Jump4Joy är en unik grupp som du inte får missa. Du kan se dem som en konsert, ett dansevenemang, en teaterpjäs, en varietéföreställning eller som en härlig utekväll med ett liveband på klubben. Var beredd på något utöver det vanliga. De beskriver konceptet som ”energisk musikunderhållning med tydliga New Orleansinfluenser” och har gjort över 3000 föreställningar med stående ovationer i Paris, Moskva, London, New Orleans, Berlin och Helsingfors.

Ulf Sandström är en lysande pianist och en själfull sångare, men framför allt en storartad underhållare. Hans surrealistiska humor och flerspråkliga förmåga skapar en magisk stämning som kommer att fängsla dig.

Bo Gustafsson är en fantastisk tenorsaxofonist. Han frambringar ren musikalisk energi med sin sax, sin röst och sitt slagverk, från första ton till det sista extranumret. Hans utstrålning på scen är enormt underhållande i sig. Ulf och Bo har spelat tillsammans i över 25 år, vilket har gjort dem extremt samspelta och gett dem en svårslagen improvisationsförmåga – deras musikaliska samspel förnyas varje gång de uppträder.

Över 60 % av repertoaren består av eget material. Musiken inspireras även av artister från New Orleans som Allen Toussaint, Dr John, Fats Domino, Amos Milburn, James Booker och Professor Longhair.

Ulf Sandström -
piano, sång
Bo Gustafsson -
saxofon
Surjo Benigh -
bas
Kenneth Björnlund -
trummor